Μέρος 7 - Η επίσκεψη του κύριου Γιώργου στην συνοδό πολυτελείας

Magic Vibes Massage Studio


 Ωχχχ μωρο μου λυπάμαι πολύ...Σήμερα θα έχεις μια από τις καλύτερες πίπες στην ζωή σου...και έτσι για να ξέρεις ...είμαι μια φανταστική πουτσορουφήκτρα...είσαι σε πολύ καλά χέρια ...και στόμα μην ανησυχείς….και γέλασε….Μετά από αυτό, πήρε στα χέρια της την πούτσα του Γιώργου και ξεκίνησε να την γυριζει απο δω και από εκεί και να τον κοιτάει στα μάτια.


Έχεις πολύ ωραία πούτσα παρεμπιπτόντως...είναι πολύ καυτή και σκληρή...Φαίνεται και πολύ κόκκινη και ταιριάζει με το κοκκινάδι μου δεν νομίζεις; Και ξεκινησε να γλείφει την πούτσα του Γιώργου σιγά σιγά…


Χμμμ...πολύ νόστιμη του είπε….


Οδηγός για να κάνεις το Δικό Σου Escort Agency


Ο Γιώργος κοίταξε κάτω καθώς αυτή η φανταστική γυναίκα ρούφηξε όλη του την πούτσα στο στόμα της μέχρι τα αρχίδια του. Σε κάποια φάση ένιωσε τύψεις που είχε μια τόσο νεαρή γυναίκα να του ρουφάει την πούτσα αλλά στο τέλος του πέρασε καθώς συνέχισε να του την ρουφάει μέχρι το τέλος.


Η Τζώρτζια σιγά σιγά έπαιρνε πάνω κάτω τα χείλη της πάνω στην πούτσα του Γιώργου και την έγλειφε καθώς την ρουφούσε ταυτόχρονα. Το αίσθημα της πούτσας στο στόμα..έκανε την Τζώρτζια να καυλώσει και ένιωσε το μουνι της υγρό. Ήξερε ότι τον είχε υπό έλεγχο.


Η αλήθεια να λέγεται … Η Τζώρτζια ρουφούσε πούτσες από μικρή ηλικία από τον καιρό όταν ήταν στο γυμνάσιο. Αυτή ήταν η δύναμη της. Οι άντρες νόμιζαν οτι είχαν τον έλεγχο αλλά αυτή είχε τον έλεγχο στην πραγματικότητα. Σε κάποια φάση θυμήθηκε όταν ήταν μικρή στο γυμνάσιο όπου αυτή και μια φίλη της έκαναν πίπες σε όλη την ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου.


Μέρος 8 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μέρος 7 - Anal Live Sex - Το στοίχημα με το κορίτσι του live cam

Μερος 7 -VIP Ερωτικό μασαζάκι για μια νεαρή τσούλα